No tak, skleroza dopada w każdym wieku

Zbiórkę zdjęć wyobrażam sobie na dwa sposoby:
1. Jeżeli ktoś dysponuje przyzwoitym skanerem, to skan rozdzielczości 600 dpi, tryb RGB, zapisany jako tiff z kompresją LZW, bez dodatkowej obróbki. Gotowy plik proszę o wysłanie na maila studio małpa szkic.pl najlepiej wraz z opisem (im więcej szczegółów tym lepiej, co zostanie z nich wykorzystane to zobaczymy). Żeby opisy się nie mieszały, najlepiej wysyłać pojedynczo (jeden mail = jedno zdjęcie + jego opis). Najmilej widziane oczywiście fotografie z województwa mazowieckiego.
2. Jeżeli ktoś nie dysponuje dobrym skanerem, może dostarczyć zdjęcia do mojej pracowni przy Al. Tysiąclecia 151 w Warszawie (narożne pomieszczenie usługowe od strony Dw. Wschodniego) w godzinach 10-16 (lub innych po uprzednim umówieniu się telefonicznym - 609 205 297) i na miejscu zeskanujemy.
Fotografie byłyby drukowane do celów ekspozycyjnych na formacie A3 czyli powiększone w stosunku do oryginałów, dlatego istotna jest dobra jakość skanu. Skany zrobione przeze mnie udostępniam bezpłatnie właścicielom fotografii. Wydruki po zakończeniu wystawy pozostaną u mnie do wykorzystania przy ew. kolejnych wystawach organizowanych przez MazTG. Niedługo wrzucę też formularz zgłoszeniowy fotografii aby formalnościom stało się zadość.